Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Monaco

Vind goedkope autoverhuur in Monaco door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Monaco. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Monaco

Autohuur Monaco

Auto huren Monaco

Monaco, een vorstendom en ’s werelds op een na kleinste land, gelegen aan de Franse Riviera (Côte d’Azur) – Mao in Frankrijk’s grenzen. Het land bestaat voornamelijk uit een stedelijk gebied. Monaco is, door zijn zeer bescheiden oppervlakte van slechts 2 km ², een van de meest dichtbevolkte landen. De bevolking is ongeveer. 30.000 (2010).

Monaco bestaat bijna volledig uit het stedelijk gebied dat is de hoofdstad van de zelfde naam. Het gebied is verdeeld in vier districten (“quartiers”), Monaco-Ville (oude stad), La Condamine (in de haven), Monte Carlo en Fontvieille.

Monte Carlo is de meest prestigieuze en beroemde wijk van Monaco, bekend om zijn casino en zijn mondaine stranden.Glamour factor in Monte Carlo is zeer hoog. Grote delen van de wereld-beroemde race Grand Prix van Monaco vindt plaats in Monte Carlo.

Het kleine land heeft twee officiële talen: Frans en Monegaskische – een oude lokale taal die tot dezelfde taalfamilie als Frans en Italiaans.

Monaco heeft geen vliegveld. De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Nice-Côte d’Azur International Airport in Frankrijk .Het is iets meer dan 20 mijl ten zuidwesten van Monaco.

Destinasjoner