Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Mexico

Vind goedkope autoverhuur in Mexico door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mexico. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mexico

Autohuur Mexico

Auto huren Mexico

Mexico is het zuidelijkste land in Noord-Amerika, met een oppervlakte van bijna 2 miljoen km ². Het heeft kustlijn in het westen door de Grote Oceaan en in het oosten door de Golf van Mexico en het Caribisch gebied. Het land heeft een grens gemeen met Verenigde Staten in het noorden en Guatemala en Belize naar het zuidoosten.Het is een beetje meer dan 112 miljoen inwoners (2010) in Mexico. Ongeveer 20 miljoen van deze mensen woont in en rond de hoofdstad Mexico Stad (Ongeveer 9 miljoen in de stad zelf).Het land de hoogste top is de vulkaan Pico de Orizaba.

Andere belangrijke steden in Mexico: Guadalajara (4,4 miljoen in het grootstedelijk gebied), Monterrey (4 miljoen), Puebla (2,7 miljoen), Toluca (1,8 miljoen), Tijuana (1,7 miljoen) en Leona (1,6 miljoen).

Mexico is een land dat zeer rijk is aan vondsten uit de oudheid. Onder de overblijfselen van de oude aztekerkulturen vinden we de indrukwekkende Piramide van de Zon in de oude Teotihuacan. Het is gedateerd op 200’s. Er zijn ook meer oude erfgoed – met inbegrip van de ronde piramide in Cuicuilco van rond het jaar 300 voor Christuskr.

Landschap en klimaat in Mexico is zeer divers, van een droge, woestijnachtige landschap in het noorden tot de tropische regenwouden in het zuiden. Er zijn ook belangrijke berggebieden, waar het hoogste punt, de Pico de Orizala, het projecteren van 5 700 meter boven de zeespiegel.De essentiële, waterrijke rivier Rio Bravo / Rio Grande uitmondt in de Golf van Mexico, die de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten.

De belangrijkste luchthaven van Mexico is het Benito Juarez International Airport, die is gelegen in de hoofdstad Mexico-Stad .Een andere belangrijke luchthaven is Hermanos Serdan International Airport nabij het centrum van Puebla.