Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Marokko

Vind goedkope autoverhuur in Marokko door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Marokko. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Marokko

Autohuur Marokko

Auto huren Marokko

Marokko een koninkrijk ten zuiden van het Afrikaanse continent bevindt. Het land heeft kustlijn aan de Atlantische Oceaan in het westen en de Middellandse Zee naar het noorden. Anders, Marokko heeft een gemeenschappelijke grens met Algerije en de Westelijke Sahara, die onder Marokkaanse bezetting sinds 1976. Marokko heeft een totale bevolking van circa 31,6 miljoen (2010).

De hoofdstad Rabat heeft 1,7 miljoen inwoners, terwijl het land de grootste stad, Casablanca, heeft een bevolking van 3,1 miljoen.Andere steden met meer dan een miljoen inwoners, Marrakech en Fes .Grote steden zijn Tanger (waar men kan zien aan de overkant van de Straat van Gibraltar naar Spanje ) en de badplaats Agadir aan de Atlantische kust.

Het landschap in Marokko wordt gedomineerd door twee grote bergketens – Rifgebergte in het noorden tot de Middellandse Zee en het Atlasgebergte die schuin loopt van zuidwest naar noordoost. Naar de Atlantische kust is relatief vlak.

Een van de belangrijkste attracties van Marokko ligt de oude stadsdelen – Medina – dat is inclusief in Marrakech en Fes met zijn opwindende markten, bazaars en smalle, doolhof-achtige straatjes.De markt in Fes is een van de grootste in zijn soort, en is dus ook een UNESCO World Heritage Site. Anders is het meer populaire badplaatsen aan de Atlantische Oceaan, Agadir dat is de meest populaire badplaats.

De belangrijkste luchthaven van Marokko is Mohammed V International Airport in Casablanca .Andere belangrijke luchthavens zijn Ibn Batouta International Airport in Tanger en Menara International Airport in Marrakech.