Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Malta

Vind goedkope autoverhuur in Malta door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Malta. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Malta

Autohuur Malta

Auto huren Malta

Malta is zowel een republiek en een groep van eilanden in de Middellandse Zee, die ongeveer 93 km ten zuiden van het Italiaanse eiland Sicilië ligt.

Het belangrijkste eiland, met dezelfde naam als de Republiek heeft een oppervlakte van 246 km2. Tezamen de Malta een oppervlakte van 316 km2. De totale bevolking bedraagt ​​ca. 400.000 (2010), en de meeste live op het belangrijkste eiland van Malta.

Malta heeft een typisch mediterraan klimaat met milde, natte winters en hete, droge zomers.

Malta’s hoofdstad Valletta, een kleine havenstad met ca.6500 inwoners – gelegen aan de oostkust van het hoofdeiland. Valletta heeft vele historische gebouwen, en de stad is vol van de UNESCO World Heritage List.

Andere steden in Malta is St. Julien en Slierne, die populaire vakantiebestemmingen. Hetzelfde is van de republiek een na grootste eiland, Gozo .Toerisme betekent ten allen hartelijk voor Malta financiën. Malta heeft twee officiële talen: Maltees en Engels.

Een van de belangrijkste toeristische attracties elders in Malta vinden we enkele opmerkelijke overblijfselen van stenen tempels uit de megalithische tijd – dat wil zeggen uit de periode 3000-2500 voor Christus kr. Ze worden beschouwd als uniek in de wereld. De grootste steenblokken in een van de complexen weegt zoveel als 19 ton. Er zijn ook voorbeelden van oude tempels uit de zelfde periode – die is uitgehouwen in de rots.

De enige luchthaven in Malta – Malta International Airport – ligt net buiten de hoofdstad Valletta.