Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Luxemburg

Vind goedkope autoverhuur in Luxemburg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Luxemburg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Luxemburg

Autohuur Luxemburg

Auto huren Luxemburg

Luxemburg (Luxemburg), met zijn bescheiden idealen van 2586 km2, een van de kleinste landen van Europa.Het grenst België in het westen, naar Duitsland in het oosten en Frankrijk in het zuiden.Het land heeft de status van Groothertogdom. De bevolking is ongeveer 500.000 (2010), en 85.000 van haar inwoners woont in de hoofdstad met dezelfde naam als het land.

Andere belangrijke steden zijn Esch-sur-Alzette en Echternach.

Hoofdstad Luxemburg City is een van de meest welvarende steden in de wereld en is een belangrijke bank-en administratief centrum. De stad was de Culturele Hoofdstad van Europa in 2007, en is de zetel van een aantal belangrijke EU-functies. Luxemburg City heeft een groot aantal mooie architectuur te pronken, en de hoofdstad heeft ook een bruisend nachtleven en winkels.

Luxemburg heeft drie officiële talen: Frans, Duits en Luxemburg (dat is eigenlijk een Duits dialect).

Ten noorden van het land is veel heuvels en lage bergen. De rest van het land wordt gedomineerd door lage heuvels en vlakten. Langs de oostelijke grens loopt een aantal grote rivieren – waaronder de Moezel.

Luxemburg heeft een continentaal klimaat met milde winters en relatief koele zomers.

De belangrijkste luchthaven van het land is Luxemburg-Findel International Airport, dat ligt net ten noorden van de hoofdstad.