Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Kroatië

Vind goedkope autoverhuur in Kroatië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kroatië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kroatië

Autohuur Kroatië

Auto huren Kroatië

Kroatië (Kroatisch: Hrvatska) is een onafhankelijke republiek, die vroeger deel uitmaakte van de federatie Joegoslavië. Het land is gelegen in Zuidoost-Europa en heeft – naast een kustlijn met uitzicht op de Adriatische Zee – een gemeenschappelijke grens met Slovenië, Hongarije , Servië , Bosnië-Herzegovina en Montenegro .Kroatië heeft een oppervlakte van meer dan 56 000 km2 en heeft een totale bevolking van ca.. 4,5 miljoen (2010).De hoofdstad en het land financieel centrum Zagreb, die ongeveer 780.000 inwoners heeft.

Andere belangrijke steden in Kroatië is Dubrovnik, Split en Rijeka – alle gelegen aan de Adriatische kust.

Het landschap bestaat voornamelijk uit lavsletter en de bergen (vooral in het westen en zuiden). De belangrijkste industrie is het toerisme, die in de loop van de afgelopen 10 jaar heeft een enorme opleving. Het is vooral de steden langs de kust – met zijn prachtige stranden – die zijn populaire toeristische bestemmingen. Velen, echter ook een bezoek aan Zagreb vanwege de vele van de stad kunst-en cultuurschatten.

Belangrijkste luchthaven van Kroatië Pleso International Airport, gelegen buiten de hoofdstad Zagreb – maar er zijn ook grotere luchthavens zoalsSplit en Dubrovnik .Veel charterverkeer gaat naar deze luchthavens.