Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Kenia

Vind goedkope autoverhuur in Kenia door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kenia. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kenia

Autohuur Kenia

Auto huren Kenia

Republiek Kenia is een land in Oost-Afrika, dat ligt op de evenaar. Het grenst Tanzania in het zuiden, het westen aan Oeganda, Zuid-Soedan naar het noordwesten, Ethiopië in het noorden, Somalië in het noordoosten. Het land heeft een bevolking van 43.013.341 (2012) inwoners en de hoofdstad is Nairobi.Het kijkt uit over de Indische Oceaan in het oosten en het Victoriameer in het westen. De drie grootste steden Nairobi, Mombasa, Kisumu en

Kenia is een populaire toeristische bestemming met zijn rijke fauna en een prachtig landschap, is het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten in het land. Een populaire activiteit is het op safari gaan in een van de vele natuurreservaten en nationale parken zoals Tsavo Oost en West, Maasai Mara, Nakuru, Amboseli, Meru, Mt.Kenia of Aberdares National Park.Olifanten, neushoorns wees, luipaard en kafferbøffel gevonden, zowel in open land en bergbossen. Op de savanne levende giraffen, zebra’s, wrattenzwijnen, leeuwen, cheeta’s en hyena hond. In rivieren en meren leven nijlpaarden en nilkrokodille.

Aan de kust zijn er prachtige stranden, zoals het wereldberoemde strand Kilifi waar het internationale zeilwedstrijden gehouden hhvert jaar. Lamu is een prachtig eiland met meer dan 1000 jaar oud Gammelby een UNESCO World Heritage Site. Mount Kenia, met zijn drie permanent besneeuwde bergtoppen die waggelen meer dan 5000 meter boven de zeespiegel, is een andere attractie.

Na toerisme, landbouw is de grootste bijdrage aan de economie van Kenia, met inbegrip van bosbouw en visserij. Kenia is een belangrijke producent van koffie en bloemen, en thee.

Een groot deel van het land was vroeger een Britse kolonie tot 1963 onder de naam British East Africa.

Kenia heeft een diverse bevolking dat de meeste grote etnische en linguïstische groepen in Afrika bevat.

Kenia scoort slecht op corruptie van Transparency International index.

Kinderarbeid komt veel voor in Kenia. Het meeste werk in de landbouw, maar ook prostitutie onder kinderen is wijdverbreid. De oorzaken van kinderarbeid zijn armoede, gebrek aan toegang tot onderwijs en zwakte van de overheidsinstellingen.

Jomo Kenyatta International Airport, (ook wel Embakasi Airport en Nairobi International Airport) is de grootste luchthaven van Kenia.Het ligt op 15 km buiten Nairobi.

Destinasjoner