Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Japan

Vind goedkope autoverhuur in Japan door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Japan. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Japan

Autohuur Japan

Auto huren Japan

Japan is een rijk in Oost-Azië, dat bestaat uit verschillende eilanden westelijke Stille Oceaan. De grootste eilanden zijn (van zuid naar noord): Kyushu, Shikoku, Honshu en de grootste van hen, Hokkaido. Tussen Japan en het vasteland van Japan Zee en de dichtstbijzijnde buren op het vasteland China, Noord-Korea, Zuid-Korea en Rusland.

Japan heeft ’s werelds tiende grootste bevolking, met 126.659.683 (2012) mensen, en’ s werelds derde sterkste economie.De hoofdstad van Japan Tokyo is gelegen op het eiland Honshu.

Alle eilanden zijn bergachtig, en worden vaak onderworpen aan vulkanische activiteit en bewegingen in de aardkorst. Ongeveer 73% van het land is bedekt met bergen met een bergketen die loopt door de belangrijkste eilanden. De hoogste berg van Japan is de beroemde Mount Fuji, die 3776 m Het kan worden beklommen, en de beste maanden zijn juli en augustus. Nabij Fuji is de vijf meren met pretparken en watersporten.

Japan heeft een schat aan attracties en bezienswaardigheden voor toeristen te bieden.Belangrijke steden en Tokyo is Osaka , Kyoto , Hiroshima, Kanazawa en Sapporo .Winter Town Nagano, die de gaststad voor de Olympische Winterspelen was in 1998 een groot aantal mogelijkheden om te skiën.

Meiji Jingu Shrine is een van de mooiste parken van Tokio en is een van de meest heilige in Japan. Andere populaire gebouwen zijn Kiyomizu-tempel uit de jaren na 1200, het Keizerlijk Paleis in Kyoto en Osaka Castle.

Japan voert op een oude erfgoed met tradities in de kunst muziek, volksdansen, ambachten en verschillende tradities en ceremonies theeceremonie. Zij hebben hun eigen kenmerkende keuken waar naast de ingrediënten van de natuur en de seizoenen, en de esthetische, weegt zwaar. Dit is consistent met de boeddhistische filosofie – bescheidenheid en nederigheid karakteriseert ook de Japanse levensstijl.

Archeologisch onderzoek toont aan dat Japan al werd bewoond door de mens al meer dan 35.000 jaar geleden, tijdens wat bekend staat als de late Paleolithicum periode. Van de 1100 tot 1868, werd Japan geregeerd door verschillende feodale dikaturer. Japan ondersteund Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, die met de atomaire bombardementen op Hiroshima en Nagasaki eindigde in 1945.De belangrijkste luchthavens zijn Narita International Airport, 60 km ten oosten van Tojyo en Kansai International Airport 50 km ten zuidoosten van Osaka .