Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Jamaica

Vind goedkope autoverhuur in Jamaica door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jamaica. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jamaica

Autohuur Jamaica

Auto huren Jamaica

Jamaica is een eiland in Major Antillen, en is het derde grootste eiland in het Caribisch gebied na Cuba en Hispaniola. Het eiland heeft een bevolking van 2.889.187 inwoners (2012).De hoofdstad is Kingston, die een van de grootste natuurlijke havens in de wereld, Kingston Harbour.

Christopher Columbus was de eerste Europeaan die naar Jamaica kwam in 1494. Het eiland was een Britse kolonie 1665/62, en is vandaag de dag deel uit van het Britse Gemenebest met koningin Elizabeth II als de formele overhead. De officiële taal is Engels, maar de meest voorkomende zijn patwa, een creools van de woordenschat vooral uit het Engels.

Toeristische attracties op het eiland zijn onder andere Dunn’s River Falls in St. Ann, YS Falls in St. Elizabeth, de Blue Lagoon in Portland, en Port Royal. Mooiste stranden bevinden zich op de noord-en westkust van het eiland. Het eiland heeft een overvloed aan wilde dieren, en er zijn ook krokodillen en gevaarlijk slangen. In de afgelopen jaren, het creëerde een aantal natuurgebieden.

Het klimaat in Jamaica is tropisch, met warm en vochtig weer, hoewel hogere binnenland zijn meer gematigd. De hoogste berg is Blue Mountain Peaks die zich 2256 meter boven de zeespiegel. Sommige gebieden aan de zuidkust, zoals Liguanea Plain en de Pedro Plains, zijn relatief droog. Jamaica ligt in de orkaan gordel van de Atlantische Oceaan.

Jamaica heeft een van de hoogste aantal moorden in de wereld voor vele jaren, volgens VN-schattingen. Veel mensenrechtenactivisten noemen Jamaica “de meest homofobe plek op aarde.” 90,9% van de bevolking van Jamaica’s is Afrikaanse achtergrond, maar het is nog steeds een witte bovenlaag die overheerst.

Het land staat bekend om zijn muziek met de bekende reggae muzikant Bob Marley in de bres. Ska, Mento, Rocksteady, Dub, en meer recent, dancehall en ragga, muziek genres, alle afkomstig uit het eiland. Ian Fleming, die leefde in Jamaica, herhaaldelijk gebruikte het eiland als inspiratiebron voor de James Bond-romans.

De Jamaicaanse keuken staat bekend om het gebruik van een speciale mix van specerijen. Jamaica is ook de thuisbasis van Red Stripe bier en Jamaican Blue Mountain Coffee.

Het eiland grootste luchthaven Sir Donald Sangster International Airport, gelegen in de plaats stad Montego Bay .Andere belangrijke luchthavens zijn Norman Manley in Kingston en Ian Fleming in Boscobel, Saint Mary Parish.