Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Rome

Vind goedkope autoverhuur in Rome door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rome. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rome

Autohuur Rome

Auto huren Rome

Rome is de hoofdstad van Italië, en is centraal gelegen in het land – in de regio Lazio.Rome heeft ongeveer 2,7 miljoen inwoners (2011), en is het administratieve, culturele en religieuze centrum. In Rome is ook het Vaticaan, die wordt geregeerd door de paus, en is het spirituele en administratieve centrum van de Rooms-Katholieke Kerk.

Rome ligt aan beide zijden van de rivier de Tevere (Tiber) – ongeveer 25 km van de Middellandse Zeekust. De stad is een belangrijk nationaal en internationaal transport hub.

De stad heeft grote toerisme en staat bekend om zijn vele archeologische en kunsthistorische schatten. Daarnaast Rome heeft vele musea en kunstgalerijen – met inbegrip van Nationaal Museum voor Moderne Kunst. De stad heeft ook 400 kerken, operahuizen en rijke theater-en cultureel leven.

Een aantal wereldberoemde attracties in Rome zijn Vaticaan met het Sint Peter’s Basiliek St. Peter’s en de Vaticaanse Musea, de indrukwekkende amfitheater “Colosseum” van het jaar 80 na Christus Kr, De beroemde fontein “Fontana di Trevi” in 1766, de archeologische site “Forum Romanum” -. Met ruïnes uit de Romeinse tijd, het gebouw “Pantheon” van het jaar 125 na Christus Kr. en “Palazzo Venice “- een paleis uit de jaren 1400 dat nu een museum met exposities van kunst / kunst uit de middeleeuwen en de renaissance.

De stad van de belangrijkste luchthaven ” Leonardo da Vinci International Airport – Fiumicio “ligt 40 km ten zuidwesten van het centrum.

De luchthaven ” Ciampino Airport “ligt 14 km ten zuidoosten van het centrum van de stad, en heeft meestal charter en binnenlandse vluchten.