Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Ijsland

Vind goedkope autoverhuur in Ijsland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ijsland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ijsland

Autohuur Ijsland

Auto huren Ijsland

Ijsland is de tweede grootste van Europa eiland en een republiek in de Noord-Atlantische Oceaan, tussen Noorwegen en Groenland.Ondanks zijn oppervlakte van 103.000 km2, niet land meer dan ongeveer 307.000 inwoners (2010).Over 120 000 van hen wonen in de hoofdstad Reykjavik .Andere gebieden zijn Kópavogur, Hafnafjordur en Akureyri.

Het is gewoon de kust die bewoond zijn, omdat het interieur van het eiland wordt gedomineerd door bergen, vulkanen en gletsjers lavaørkener. De IJslandse kust wordt gekenmerkt door fjorden, de bergen in het binnenland stijgt tot ongeveer 2000 meter. De hoogste top is Hvannadalshnúkur (2 110 m.).Een aantal van de vulkanen op IJsland zijn in toenemende mate actief. De meest bekende is de Hekla en Katla. Vatnajökull gletsjer is de op een na grootste gletsjer van Europa. Net Austfonna op Spitsbergen is groter. Het heeft een oppervlakte van meer dan 8.000 km2.

Een van de grootste toeristische attracties in IJsland Vatnajokull National Park. Een andere populaire attractie is de water spuitende warmwaterbronnen Geysir, gelegen in Haukadalur (waar er ook een nationaal park). Ook de Vikingen oude spul ergens Thingvellir genoemd – die op de UNESCO-lijst van werelderfgoed.

De belangrijkste luchthaven van IJsland is de internationale luchthaven Keflavik – op ongeveer 50 mijl ten zuidwesten van de hoofdstad.