Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Irland

Vind goedkope autoverhuur in Irland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Irland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Irland

Autohuur Irland

Auto huren Irland

Ierland (Eire) is een groot eiland ten westen van Groot-Brittannië, en de meeste van het eiland is de Republiek met dezelfde naam. De rest – Noord-Ierland – is een deel van het Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland. Het land heeft een bevolking van 4,5 miljoen (2010) en een oppervlakte van ongeveer 70 000 km2.

De hoofdstad van Ierland is Dublin, waar ongeveer 1 miljoen inwoners heeft.Andere belangrijke steden zijn Cork (ongeveer 120.000 inwoners), Limerick (ongeveer 86 000 inwoners) en Galway (ongeveer 65 000 inwoners).

Ierland wordt gekenmerkt door een heuvelachtig landschap, met enkele bergen die kunnen oplopen tot ongeveer 1000 meter hoogte. Vanwege de grote grasvlakten genoemd Ierland vaak “het groene eiland”. Naar het westen de Atlantische Oceaan naar Ierland en in het oosten van de Ierse Zee.

Onder de bezienswaardigheden van Ierland is een verscheidenheid aan artistieke en culturele schatten – en de hoofdstad Dublin staat bekend om zijn goed bewaarde architectuur uit 1700 – en 1800, met inbegrip vanDublin Castle. Anders Dublin levendige utelivsby – beroemd om zijn vele pubs.

De belangrijkste luchthaven van Ierland is Dublin International Airport, dat is ongeveer. 12 km buiten de hoofdstad.Andere belangrijke internationale luchthavens zijn Cork Airport en Shannon Airport .