Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Boedapest Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Boedapest Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Boedapest Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Boedapest Luchthaven

Autohuur Boedapest Luchthaven

Auto huren Boedapest Luchthaven

Boedapest Liszt Ferenc International Airport (BUD) – vroeger bekend als de luchthaven Ferihegy in Boedapest – gelegen op 20 km ten zuidoosten van Boedapest center.

De luchthaven bedient de hoofdstad, is de grootste luchthaven van Hongarije – die ongeveer 9 miljoen passagiers per jaar (2011) behandelt.

ongeveer 50 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Boedapest Airport naar Europa, Afrika, Azië en het Midden-Oosten.

De luchthaven heeft drie terminals: 1, 2A en 2B. Het is op loopafstand tussen de klemmen 2A en 2B, terwijl er bussen tussen Terminal 1 en 2a/2b

Tot de faciliteiten van Boedapest Airport bestaat uit winkels (inclusief belastingvrije winkels), restaurants, cafes, geldautomaten, wisselkantoren, EHBO-post, postkantoor, kapel, informatiebalie, vergaderzalen en draadloos internet.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar een aantal in het gebied.

Om de luchthaven van Boedapest naar het centrum, kan men gebruik maken van trein, bus of taxi.Als u een auto wilt huren in Boedapest, heeft een aantal gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen bijeen kantoren in de aankomsthal op de luchthaven – zoals Avis, Budget, Hertz, Sixt en Europcar.