Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Kreta

Vind goedkope autoverhuur in Kreta door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kreta. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kreta

Autohuur Kreta

Auto huren Kreta

Kreta (621.000 inwoners in 2011) ligt tussen de Egeïsche Zee en de Middellandse Zee, en is het grootste en meest bevolkte van de Griekse eilanden.

Kreta heeft drie bergketens, en de hoogste top – idhi Oros – maatregelen 2545 m

Kreta ontvangt ongeveer 3 miljoen bezoekers per jaar, en het eiland belangrijkste industrie is het toerisme, handel en dienstverlening. Het aangename klimaat, de stranden en de vele archeologische monumenten heeft gemaakt Kreta sinds de jaren 1970 is een zeer populaire badplaats.

De hoofdstad van Kreta – Heraklion (Heraklion) – gelegen aan de noordkust van het eiland, en heeft 173.000 inwoners (2011). De stad is dan ook de 4e grootste Griekenland .Vanuit de haven van Heraklion is de auto veerboot naar dergelijke Piraeus – ligt net buiten Athene .

Andere belangrijke steden van Kreta zijn Chania (Chania) en Rethymnon.

Enkele van de meest beroemde bezienswaardigheden van Kreta zijn oude Knossos, het Archeologisch Museum van Iraklion, de ruïnes van de Minoïsche stad Gournia en Samaria – en dat is de langste van Europa.

De belangrijkste luchthaven van Kreta is Heraklion International Airport – “Nikos Kazantzakis” – Gelegen op 5 km ten oosten van Heraklion centrum.De iets kleinere luchthaven – Chania International Airport – wordt ook vaak gebruikt voor verhuur.