Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Toulouse

Vind goedkope autoverhuur in Toulouse door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Toulouse. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Toulouse

Autohuur Toulouse

Auto huren Toulouse

Toulouse is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk – In de regio Midi-Pyrenees – waar het de hoofdstad van de Haute-Garonne.Afstand zuiden tot de grens met Spanje en Andorra is ongeveer. 175 km.De stad is verbonden zowel aan de rivier de Garonne en het Canal-du-Midi (die verbindt de Middellandse Zee met de Golf van Biskaje). Ongeveer. 415.000 inwoners van Toulouse (2010). Als er wordt geschat voorsteden, een toename van de bevolking tot ongeveer 800.000.

Met zijn ligging halverwege tussen de Middellandse Zee en de Golf van Biskaje, is Toulouse altijd al een belangrijk verkeersknooppunt. De stad bedrijfsleven in de afgelopen tijd is sterk verbonden met het bedrijfsleven. Het is met name van belang vliegtuigen – omdat de belangrijkste basis voor flybrikken Airbus in Toulouse. Daarnaast heeft men geïnvesteerd in onderwijs en Toulouse kreeg een eigen universiteit al in 1230.

Een van de attracties van de stad kan laten zien zijn er diverse interessante musea, waaronder “Musee des Augustins” (oorspronkelijk een Augustijner uit de jaren 1400), die een grote collectie beelden uit de Romeinse tijd en de Middeleeuwen heeft. Ook een aantal architectonische juweeltjes te worden vermeld, met inbegrip van de middeleeuwse Romaanse Basiliek van St. Sernin. Andere middeleeuwse kerken zijn Jacobin Church en St. Etienne kathedraal, de laatste begon in de 1100S. Village Hall uit 1700 is ook een populaire bestemming.

Zo niet, het Canal du Midi een grote attractie – het kanaal dat werd gebouwd al in de jaren 1600, zodat de rivier Garonne, die uitmondt in de Middellandse Zee, werd in verband gebracht met de Atlantische Oceaan, de Golf van Biskaje. Het kanaal loopt tussen Toulouse en Bordeaux.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Toulouse-Blagnac Airport, gelegen 6.7 km ten noordwesten van de stad.