Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Saint Malo

Vind goedkope autoverhuur in Saint Malo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Saint Malo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Saint Malo

Autohuur Saint Malo

Auto huren Saint Malo

De kustplaats Saint-Malo is gelegen ten noordwesten van Frankrijk – in de regio Bretagne – en die behoren tot het Franse ministerie van Ille-et-Vilaine.

Saint-Malo is een populair strand en resort – gelegen aan de monding van de rivier de Rance en de Atlantische Oceaan. Er is veerdienst vanuit de haven van Saint-Malo aan dergelijke Plymouth Engeland .

De stad heeft ongeveer 50.000 inwoners (2010) – maar toen de toeristen Saint-Malo in de zomer, het verhogen van de bevolking tot bijna 200.000.

Tides zijn grote verschillen in de kuststad, en het kan tot 14 meter verschil tussen eb en vloed.

De oude stadsmuren van het midden-Saint-Malo bestaat nog steeds en omringt de oude stad – gelegen op een rotsachtige kaap. Het is ook de stad de belangrijkste toeristische attracties – waaronder het kasteel “Château de Saint-Malo” uit de jaren 1400 en de kerk “Cathedrale St-Vincent de Saint Malo” uit 1100.

Binnen de stadsmuren zijn gezellige straten met hotels, restaurants, bars en winkels, en een paar keer per week heeft het mooie outdoor markten hier – en dat is erg populair bij toeristen.

Het baden stranden van Saint-Malo is ook een natuurlijke aantrekkingskracht voor toeristen, en er zijn goede mogelijkheden voor diverse watersporten.

Aquarium “La Grand Aquarium – Saint-Malo” ook aan te bevelen een bezoek waard. Hier zijn 9 verschillende thema exposities, zoals tropische vissen, haaien, reusachtige krabben, schildpadden, enz.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is DINARD – PLEURTUIT – Saint-Malo Airport, gelegen 16 km ten zuidwesten van het centrum.