Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Nice

Vind goedkope autoverhuur in Nice door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nice. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nice

Autohuur Nice

Auto huren Nice

Nice ligt aan de Franse Rivièra (Côte d’Azur) en heeft ca.. 350.000 inwoners (2010). Als er wordt geschat voorsteden, loopt de bevolking van de stedelijke regio tot meer dan 1 miljoen. Nice is de populairste Franse toeristische stad na Parijs, en ontvangt toeristen in drommen jaar.

Het was een handelspost en een Romeinse militaire post hier al in de pre-christelijke tijden, en in de Romeinse tijd was dit een kleine stad.

De geschiedenis is al eeuwenlang turbulente, en meerdere malen het werd beheerd door Italianen (staat Piemonte). De stad is genoemd voortdurend Nizza in het Italiaans

In aanvulling op dat Nice is een populaire vakantiebestemming en rekreasjonsby voor toeristen uit heel Europa en Amerika, het heeft ook vele unieke attracties te bieden. Eerst en vooral, de oude stad (Vieille Ville) genoemd – de charmante “hart”, met zijn smalle straatjes en lage bakstenen gebouw bewaard is gebleven zijn middeleeuwse karakter. Hier kunt u genieten van het leven op de kleine, gezellige restaurantjes en bezoek enkele van de vele bloeiende straat stalletjes.

In de buurt zijn er architectonische juweeltjes zoals barokke kathedraal “St. Reparate” uit de jaren 1600 en de gestage oude paleis “Palais Lascaris,” zoals bevat veel interessante kunst en kunstnijverheid (fresco’s, kroonluchters, schilderijen, porselein, enz.). Een andere prachtige gebouw moet het zien, is “Le Chateau” – in de eerste plaats om van het adembenemende uitzicht over de stad vanaf de 92 m hoge rots het kasteel ligt te ervaren. U kunt een lift daar, of – als je fit – ga de trap op naar de top.

Er zijn ook vele andere attracties in de stad, met inbegrip van Matisse Museum, die zowel de wereldberoemde schilder Henri Matisse’s leven en zijn kunst presenteert. Of misschien een bezoek aan de Cours Saleya bloemenmarkt verleidt? Daar kunt u zien, ruiken – of kopen – bloemen in alle kleuren en vormen. Rond de bloemenmarkt, is er een groot aantal restaurants, cafes en patisserieën.

En dus kan men niet Mooi bezoeken zonder het ervaren van de wereld beroemde “Promenade des Anglais”, dat in de jaren 1800 gebouwd door Engels rijk. De waterkant is een identiteit marker voor de gehele Riviera. Er is ook luxe restaurants op een rij, en de promenade is het populaire strand. Een bezoek naar Nice in februari, kan men ervaren ook de traditionele carnaval – en dat is bijna net zo beroemd als het equivalent Venetië en Rio.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Nice-Côte d’Azur Airport, op 6 km ten zuidwesten van de stad.