Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Nice Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Nice Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nice Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nice Luchthaven

Autohuur Nice Luchthaven

Auto huren Nice Luchthaven

Nice Côte d’Azur Airport (NCE) – die in het Frans heet Aeroport Nice Côte d’Azur – over gaat. 6 km ten zuidwesten van Leuk centrum, en is de belangrijkste luchthaven voor het grootste deel van de toeristen die een reis naar de Franse Riviera (Côte d’Azur).Daarnaast dient het als de nationale luchthaven voor de kleine vorstendom Monaco .Er zijn ook echte helikopter verbinding tussen luchthaven van Nice en Monaco.

Elk jaar, de luchthaven bedient bijna 10 miljoen passagiers, waardoor het Franse 3de drukste. Er zijn directe vluchten naar tal van bestemmingen in Europa – en een aantal in Amerika – van de Nice Côte d’Azur Airport.

Het is gemakkelijk te bereiken vanaf het vliegveld naar het centrum van Nice. Elk half uur de shuttle van de luchthaven naar het treinstation. Er zijn ook andere opties bus. Anders kan men natuurlijk ook de taxi.

Als u een auto wilt huren in Nice, een aantal van de grote internationale verhuurbedrijven die hier vertegenwoordigd zijn – met inbegrip van Avis, Europcar, Hertz, National en Sixt.

Het terminalgebouw is zowel restaurants en bars – evenals verschillende winkels. De luchthaven kan ook uitstekende conferentie. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar je kunt de shuttle bus rechtstreeks naar een aantal van de grote hotels in en rond Nice.