Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Marseille

Vind goedkope autoverhuur in Marseille door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Marseille. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Marseille

Autohuur Marseille

Auto huren Marseille

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk, gelegen aan de Middellandse Zee. Het heeft een bevolking van ca. 852000 (2010). In het grootstedelijk gebied wonen meer dan 1,5 miljoen mensen.

Marseille is de belangrijkste haven van Frankrijk en de hoofdstad van de Franse regio Provence-Alpes-Côte d’Azur en het Franse ministerie van Bouches-du-Rhone. Marseille beschouwd Frankrijk oudste stad.Het werd gesticht door de Grieken rond 600 voor ChristusKr., En heette toen Massalia.

De stad van de oorspronkelijke centrum, de oude haven, de Vieux Port. Het is ongeveer 500 meter lang en 200 meter breed.Hier vindt u een verscheidenheid aan restaurants in alle prijsklassen, en de waterkant bruist van het leven het grootste deel van het jaar. Ook Marseille traditie en wereld beroemde vismarkt in de Vieux Port. Elke zijde van de haven wordt bewaakt door forten, die behoren tot de bezienswaardigheden: Fort Saint-Jean en Fort Saint-Nicolas.

Marseille heeft vele interessante toeristische attracties te bieden. De stad van de grote bezienswaardigheid is de kerk “Basilique Notre Dame de la Garde, ‘die is gelegen op een heuvel 154 meter boven de zeespiegel. Vanaf hier zijn er een fantastisch uitzicht over de stad en de Middellandse Zee. Op de top van de kerk torent boven een 11-meter hoge vergulde standbeeld van de Maagd Maria en kindje Jezus. Oudste kerk van Marseille 400S – Abbaye Saint-Victor – zich net onder hen.Er wordt gezegd te zijn gebouwd voor de eerste van de stad martelaren.

Een andere attractie niet te missen in Marseille, is het oude kasteel “Chateau d’If”, gelegen op het kleine eiland Als buiten de haven. Het was hier dat de schrijver Alexandre Dumas de Graaf van Monte Cristo gezet in de beroemde roman van 1844. Anders wordt de lange Prado strand (een paar mijl ten zuiden van de stad) genoemd. Er is ook een prachtige boulevard, waar bars en restaurants zijn allemaal op een rij. En is er behoefte aan een andere en rustiger vorm van recreatie, een wandeling in de grote Borely Park net ten oosten van het Prado strand aanbevolen. Echter, er is ook de mogelijkheid van verschillende avonturen, en als u dat wenst. Het park bevat namelijk zowel golfbaan turf (Hippodroom) en de botanische tuin.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Marseille-Provence Airport, ligt 27 km ten noordwesten van de stad.