Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Corsica Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Corsica Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Corsica Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Corsica Luchthaven

Autohuur Corsica Luchthaven

Auto huren Corsica Luchthaven

Figari Sud-Corse Airport (FSC) – die in het Frans heet “Aeroport Figari Sud-Corse” – ten zuiden van het Franse eiland Corsica gelegen.De luchthaven ligt 25 km ten zuidwesten van de stad Porto-Vecchio – en dat is het eiland 3 grootste stad.

Figari Airport werd geopend in 1975 en beschikt over een terminal. Voorzieningen voor reizigers zijn relatief beperkt, maar er zijn een paar winkels en “snack bars” in het gebouw. Anders is er een schijf gegevens en de mogelijkheden voor toegang tot internet. Er zijn geen geldautomaten op het vliegveld.

Figari Airport bedient ongeveer 300.000 passagiers in het jaar, en luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, Air Corsica, Ryanair en Thomsonfly vliegt hier.Er zijn zowel vaste als om tijdelijke vluchten van de luchthaven, en de meest populaire bestemmingen zijnParijs, Marseille , Nice, Londen en Brussel .

Om naar de stad Porto-Vecchio, kan men met de bus of taxi. Veel toeristen willen een auto in Corsica te huren, zodat u de vrijheid om nieuwe en spannende plekken te ontdekken. Men kan zijn auto te krijgen op de luchthaven, dan autoverhuurbedrijven zoals Avis, Europcar en Hertz hebben hier een filiaal.