Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Antibes

Vind goedkope autoverhuur in Antibes door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Antibes. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Antibes

Autohuur Antibes

Auto huren Antibes

Antibes is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk aan de Middellandse Zee – in het bijzonder, tussen de steden van Nice en Cannes aan de “Côte d’Azur” (“Côte d’Azur”).

Antibes is gelegen in het departement van de Alpes-Maritimes, en heeft ongeveer 80.000 inwoners (2010).

Veel toeristen die zon en strand vakantie wilt met mooie zandstranden en azuurblauwe zee komt naar Biarritz in de zomer. De stad kan ook u verleiden met uitstekende mogelijkheden voor watersport.

Antibes is ook bekend dat een mooie stad met een aantal historische gebouwen in de oude binnenstad. Er zijn ook verschillende oude kerken, smalle straatjes, markten en kunstgalerieën.

Een van de grootste toeristische attracties in Antibes Picasso museeet, gelegen in het Grimaldi kasteel uit de jaren 1500. Hier is een geweldige collectie kunstwerken van Pablo Picasso uit de tijd dat hij woonde en werkte in Antibes.

Een andere populaire toeristische attractie in de stad is het fort “Fort Carre” van 1585, die is gelegen op een heuvel (op het schiereiland van Saint-Roch). Vanaf hier heeft men een panoramisch uitzicht, en het fort – die vandaag de dag een museum – is open voor het publiek.

Antibes is anders een archeologisch museum en een botanische tuin, en een beetje buiten de stad familie attractie “Marineland” – met inbegrip van waterpark, dolfijnenshow en een vlinder park.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Nice Airport (Aeroport Nice Côte d’Azur) ligt op 18 km ten noordoosten van Antibes.