Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Frankrijk

Vind goedkope autoverhuur in Frankrijk door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Frankrijk. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Frankrijk

Autohuur Frankrike

Auto huren Frankrike

Frankrijk is de grootste land in West-Europa in het gebied – en heeft een bevolking van ongeveer 64 miljoen euro (2010). Het land strekt zich uit van de Noordzee in het noorden aan de Middellandse Zee in het zuiden en heeft een grens gemeen met België, Luxemburg, Duitsland , Andorra, Spanje , Monaco , Italië en Zwitserland .De hoofdstad Parijs heeft ongeveer 2,2 miljoen inwoners in de stad zelf – maar als je de voorsteden, de bevolking stijgt tot bijna 12 miljoen.

De grootste steden na Parijs is Marseille , Lyon , Toulouse en Mooi .

Het landschap in Frankrijk is gevarieerd. De noordelijke en centrale delen worden gedomineerd door een relatief vlakke vlaktes, terwijl in het zuiden en zuidoosten zijn hoge bergketens (Pyreneeën en de Alpen). De hoogste berg van West-Europa, de Mont Blanc (4807 m), gelegen in de Franse Alpen. Een aantal van de langste rivieren van Europa stroomt door Frankrijk: Loire, Rhone, Garonne en de Seine.

Frankrijk is bekend als een centrum van de Europese cultuur voor eeuwen, en veranderende politieke regimes hebben bewust geweest van het behoud van dit.

Frankrijk heeft een aantal attracties te bieden. De hoofdstad Parijs heeft een bijzondere positie met zijn geschiedenis, zijn interessante architectuur, de mode en haar bloeiende restaurant scene. Anders, de Provence en de Côte d’Azur (Côte d’Azur) mediterrane traditie als toeristische en vakantie bestemming voor mensen van over de hele wereld. Het moet ook worden opgemerkt dat Frankrijk, met zijn vele wijngaarden ook, is een voor de hand liggende bestemming voor vele vinentusiaster.

Drukste luchthaven van Frankrijk is Charles de Gaulle International Airport (Roissy), iets ten noordoosten van Parijs.Andere belangrijke luchthavens zijn de traditionele Parijs-Orly International Airport, net ten zuiden van de hoofdstad en de Nice Côte d’Azur International Airport .