Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Ylitornio

Vind goedkope autoverhuur in Ylitornio door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ylitornio. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ylitornio

Autohuur Ylitornio

Auto huren Ylitornio

Ylitornio (Zweedse Övertorneå) is een gemeente en een dorp gelegen in de provincie Lapland in het noorden van Finland aan de oevers van de rivier de Torne nabij de grens met Zweden .Aan de andere kant is de Zweedse stad Övertorneå. De gemeente heeft een bevolking van 4 641 (2012) inwoners.

In de omgeving zijn er tal van heuvels, rivieren en meren die een schat aan ongerepte natuur met uitstekende recreatie-en recreatiemogelijkheden biedt. Torne rivier reclame om de beste zalmrivier in Europa, en trekt veel enthousiaste vissers elk jaar.

Een van de attracties van Ylitornio is om omhoog te gaan op de top van de heuvel waar Aavasaksa hebben een goed uitzicht over het landschap en u kunt aan de overkant zien naar Zweden. Hier zijn de decoratieve jachtslot Keisarinmaja zichzelf en werkt vandaag als een cafe. In het dorp is er een oude houten kerk heeft een orgel uit de jaren 1600.

Hoewel Ylitornio de Finse taal, heeft veel plaatsen in zowel Zweedse en Finse namen. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kemi / Tornio Airport is ongeveer 80 mijl van het centrum, terwijl Rovaniemi Airport ligt op 100 km van Ylitornio.