Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Vaasa Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Vaasa Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Vaasa Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Vaasa Luchthaven

Autohuur Vaasa Luchthaven

Auto huren Vaasa Luchthaven

Vaasa Airport (VAA) is 9 km ten zuidoosten van Vaasa centrum (door de Finse westkust), en is Finland 5e grootste luchthaven. Het dient meer dan 320.000 passagiers per jaar.

De luchtvaartmaatschappijen die Vaasa Luchthaven gebruiken om de reguliere lijnvluchten, is Blue1 (Helsinki, Stockholm ), Finnair (Helsinki) en Finncomm Airlines (Helsinki). Een aantal verschillende luchtvaartmaatschappijen ook gebruik maken van Vaasa Airport naar het charter – inclusief naar Bulgarije, Canarische Eilanden, Griekenland , Spanje , Turkije en Thailand .

Vanaf het vliegveld naar het centrum van Vaasa kan beide benen elke bus of taxi. Als u een auto wilt huren, zijn er verschillende mogelijkheden binnen de luchthaven. Een aantal van de gereputeerde internationale autoverhuurbedrijven hebben kantoren hier – met inbegrip van Avis, Budget, Hertz, Europcar en Sixt.

Vaasa Airport heeft een restaurant en een cafe, maar er zijn geen hotels in de buurt van het vliegveld. De dichtstbijzijnde hotels zijn gelegen in Vaasa stad, en een aantal van hen bieden airport pick-up als u vooraf besteld.