Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Turku Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Turku Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Turku Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Turku Luchthaven

Autohuur Turku Luchthaven

Auto huren Turku Luchthaven

Turku Airport (TKU) ligt 8 km ten noorden van Turku (Zweeds: Åbo), in het zuidwestelijke deel van Finland .Het dient ongeveer 350.000 passagiers per jaar, waardoor Finland 4 drukste luchthaven. Turku Airport heeft twee terminals.

Luchtvaartmaatschappijen hebben vaste route verkeer van en naar Turku Airport: Finnair, Finncomm Airlines, Blue1, SAS, Air Baltic, Turku Air, Wizzair en Noors. Bestemmingen buiten Finland zijn Stockholm, Kopenhagen , Riga, Gdansk en Boedapest .

Er is busdienst vanaf het vliegveld naar het centrum van Turku elke 20 minuut. Alternatieve manier van reizen is de taxi. Als u een auto wilt huren, zijn er verschillende mogelijkheden. Veel van de grote internationale autoverhuurbedrijven hebben kantoren in Turku Airport – met inbegrip van Avis, Europcar, Budget, Hertz, Sixt en Scandia Rent.

Er is een restaurant, conferentiefaciliteiten en een VIP-ruimte in de terminal. Echter, er zijn geen hotels in de buurt van de luchthaven gebied, maar in en rond Turku centrum met zeer goed.