Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Salo

Vind goedkope autoverhuur in Salo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Salo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Salo

Autohuur Salo

Auto huren Salo

Salo is een stad en een gemeente gelegen in het zuidwesten van Finland en deel van het gebied daadwerkelijk Liga Finland.De gemeente heeft een bevolking van 55 231 (2012) inwoners. De 1e Januari 2009 heeft de gemeenten Bjärnå, Halikko, Kiikala, Kisko, Kuusjoki, Muurla, Pertteli, Suomusjärvi en Finby samengevoegd met Salo gemeente.

Salo is de geboorteplaats van de president van Finland, Sauli Niinistö.

Salo is gelegen tussen de hoofdstad Helsinki (112 km) en de provinciale hoofdstad, Turku twee kilometer van de hoofdweg tussen de twee steden. De korte afstand van deze grotere positieve bijdrage aan het bedrijf groeit.

Salo beschouwd als de oorspronkelijke thuisbasis van Nokia. Nokia heeft altijd al een van de belangrijkste werkgevers in de stad, maar in september 2012 werd de belangrijkste fabriek van Nokia gesloten. Industrie en metaalindustrie en de landbouw speelt ook een belangrijke rol in het gebied.

Er zijn menselijke nederzettingen uit de steentijd op het platteland. In 1887, Salo officiële township en in het begin van 1891, een zelfstandige gemeente

De dichtstbijzijnde grote luchthaven naar Salo is Turku Airport. Deze luchthaven bevindt zich in Turku is Finlans vijfde grootste stad, 66 km van het centrum van Salo.