Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Rovaniemi

Vind goedkope autoverhuur in Rovaniemi door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rovaniemi. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rovaniemi

Autohuur Rovaniemi

Auto huren Rovaniemi

Rovaniemi is een stad van ongeveer. 60.000 inwoners (2010), dat is het administratieve centrum van het landschap Lapland in het noorden van Finland .De stad ligt vlakbij de poolcirkel, tussen de bergen en Ounasvaara Korkalovaara, waar rivieren Kemijoki en Ounasjoki voldoen.

In Rovaniemi is Lapland University – noordelijkste hoger Finland onderwijsinstelling.

De meest beroemde bezienswaardigheid in Rovaniemi is Jätkänkynttilä brug (waar het brandt een ‘eeuwige vlam’) over de rivier Kemijoki. Anders Arktikum Huis (Arctic Museum), Hall en Lappia House populaire bestemmingen.Dit laatste is de thuisbasis van het theater, concertzaal, het congrescentrum en bibliotheek.

“Santa Claus Village en Santa Park”, dat ligt op 8 mijl ten noorden van het centrum gelegen, is waarschijnlijk het meest bezochte attractie Rovaniemi’s – en het wordt internationaal de markt gebracht als “huis van de Kerstman.” Hier kun je ook een bezoek Ranua Djurpark, die ongeveer heeft. 50 verschillende Arctische en Nordic soorten.

Een unieke ervaring is de nacht anders te brengen in het Snow Hotel Arctic Snow Hotel, waar u kunt slapen in de iglo. Gelegen op 25 km buiten de stad en opent voor het seizoen in december.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Rovaniemi Airport, gelegen ongeveer 10 mijl ten noorden van het centrum.