Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Rovaniemi Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Rovaniemi Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rovaniemi Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rovaniemi Luchthaven

Autohuur Rovaniemi Luchthaven

Auto huren Rovaniemi Luchthaven

Rovaniemi Airport (RVN) is een regionale luchthaven ligt op ongeveer 10 km ten noorden van het centrum van Rovaniemi – in het Fins Lapland landschap.

Rovaniemi Airport bedient over. 440.000 passagiers per jaar – en heeft regelmatige vluchten naar Helsinki (Finnair, Blue1 en Noorse), Murmansk (Aeroflot) en Riga (Air Baltic). Daarnaast charter verbinding tussen Rovaniemi en verschillende Europese steden (vooral in de winter). Dit omvat de Birmingham, Bristol, Belfast en Keulen.

Er zijn goede busverbindingen tussen de luchthaven en het centrum van Rovaniemi – naast een gevestigde taxidiensten. Als u een auto wilt huren, kunt u kiezen tussen verschillende instanties op de luchthaven, wanneer dergelijke Avis, Budget, Hertz, Europcar en Sixt hebben hun kantoren hier.

In de terminal vindt u een restaurant en een cafe, en twee souvenirwinkels en kiosken. Op de luchthaven zone, kunt u huren sneeuwscooters en anders lopen in de goed geprepareerde loipes.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar in het centrum van de kern zijn een aantal hotels / accommodaties.