Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Oulu Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Oulu Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Oulu Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Oulu Luchthaven

Autohuur Oulu Luchthaven

Auto huren Oulu Luchthaven

Oulu Airport (OUL) ligt op 15 km ten zuidwesten van Oulu. Er zijn bussen tussen Oulu Airport en de luchthaven om de 20 minuten op weekdagen. Er zijn 6 verschillende bedrijven die een auto huren op de luchthaven, zijn er Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt en Scandia Rent.

In 2011, 973.912 passagiers bezocht Oulu Airport is een van de grootste luchthavens in Finland .De belangrijkste terminal is onlangs gerenoveerd en werd voltooid in september 2011. De capaciteit wordt nu uitgebreid naar Oulu kunnen nu 1,5 miljoen passagiers per jaar.

Er zijn meer dan een dozijn dagelijkse vluchten naar Helsinki van Oulu, en er zijn verschillende chartervluchten van de luchthaven naar Griekenland, Turkije , Canarische Eilanden enz.

Oulu Airport heeft een kleine selectie van cafes en restaurants. Andere voorzieningen zijn een plicht, familie, salon, VIP-ruimte. De luchthaven biedt ook gratis toegang tot internet en conferentiefaciliteiten. Vihiluoto Hotel-Airport Hotel ligt op 3 km van de luchthaven.