Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Nurmijärvi

Vind goedkope autoverhuur in Nurmijärvi door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nurmijärvi. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nurmijärvi

Autohuur Nurmijärvi

Auto huren Nurmijärvi

Nurmijärvi is een gemeente en een stad in de regio Uusimaa in Finland .Nurmijärvi heeft 40.661 bewoners (2012), terwijl het centrum is Nurmijärvi Kyrkby heeft ongeveer 7000 inwoners. Nurmijärvi ligt 30 km ten noorden van de hoofdstad Helsinki.

Dicht bij Helsinki heeft geleid tot een aanzienlijke groei in de gemeenschap in de afgelopen jaren. Andere steden in Nurmijärvi is Klövskog en Rajamäki. De meeste mensen gaan naar Helsinki bij om te gaan winkelen of genieten van de cultuur. Ook zakelijke wereld wordt gedomineerd door dicht bij Helsinki.

Het meer, dat gaf de gemeente haar naam werd gedeeltelijk drooggelegd in de jaren 1920 tot landbouwgrond te creëren. Nurmijärvi is het best bekend als de geboorteplaats van de grote schrijver van Finland, Aleksis Kivi (1834-1872). Zijn spel Nummmisuutarit (The Cobblers Heath) met kleurrijke scènes van het boerenleven in de jaren 1800 uitgevoerd om de zomer op een buitenpodium in Palojoki, het dorp waar Kivi werd geboren. De voormalige Finse premier Matti Vanhanen leven in Lepsämä in Nurmijärvi.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Helsinki-Vantaa Airport die ligt op 19 km afstand.Hyvinkaa Airport is 21.3 kilometers verder naar het noorden naar Helsinki-Malmi Airport ligt op 27 km.