Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Mikkeli

Vind goedkope autoverhuur in Mikkeli door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mikkeli. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mikkeli

Autohuur Mikkeli

Auto huren Mikkeli

Mikkeli (Zweeds: Sankt Michel) is een stad en gemeente in Finland en een deel van de zuidelijke Savonia gebied ten zuiden van het land.De gemeente heeft een bevolking van 48 952 (2012) inwoners.

Mikkeli was de site van het Finse leger hoofdkwartier tijdens de Tweede Wereldoorlog, en het kreeg ook grote schade.

Hiidenmaa paden gelegen op ongeveer 40 kilometer ten oosten van Mikkeli. Er zijn goed gemarkeerde routes voor wandelaars en mogelijkheden voor diegenen die willen kortere ritten en gaan verder over meerdere dagen. Het gebied in en rond de stad zijn er verschillende kleine meren.

Mikkeli is een student met verschillende universiteiten en scholen voor beroepsonderwijs. Het is gevarieerd lichte industrie, met inbegrip van hout en verwerking van levensmiddelen. Het is ook een belangrijke toegangspoort en garnizoen. Het centrum is gebouwd rondom een grote markt en hier is een markt twee keer per week.

Mariinski Theater is een van Mikkelis grote trots hoe goed Placido Domingo is te gast geweest. Elk jaar een internationaal muziekfestival gehouden hier. Mikkeli is ook bekend om zijn nachtleven met een goede selectie van bars, pubs en discotheken. De meest populaire clubs zijn Kharma Lounge Bar, Helsinki, Wilhelm Club & Bar en Amarillo. Een andere attractie is Visulahti toeristisch centrum met wax museum, mini-land en motor museum

Mikkeli Airport ligt 3 km buiten de stad.