Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Maarianhamina Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Maarianhamina Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Maarianhamina Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Maarianhamina Luchthaven

Autohuur Maarianhamina Luchthaven

Auto huren Maarianhamina Luchthaven

Mariehamn Airport (MHQ) (Fins: Maarianhamina) is Jomala 3 km ten noordoosten van de hoofdstad Mariehamn, Åland. Er is geen openbaar vervoer tussen Mariehamn en de luchthaven dus taxi is een goede optie. Op de luchthaven zijn er drie autoverhuurbedrijven die hun diensten aan te bieden, zijn er Europcar, Avis en Hertz.

53.568 passagiers bezocht de luchthaven in 2011. Mariehamn Airport is de belangrijkste hub voor Air Åland waarin meerdere dagelijkse vluchten naar Helsinki en heeft Stockholm . Turku Air vliegt dagelijks naar de Finse stad Turku.

Mariehamn Airport heeft een Thais restaurant dat biedt ook kafémat en toeristische informatie, conferentiefaciliteiten en een duty free shop. De luchthaven biedt gratis draadloos internet. Åland is gelegen buiten de EU BTW-grenzen, en je kunt kopen belastingvrije goederen, zelfs als er Finse nationaliteit of blijft Finland .Er zijn geen hotels op de luchthaven.