Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Iisalmi

Vind goedkope autoverhuur in Iisalmi door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Iisalmi. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Iisalmi

Autohuur Iisalmi

Auto huren Iisalmi

Iisalmi is een stad gelegen in het Noord-Savo regio en is gelegen in het midden van Finland. De stad heeft een bevolking van 22 138 inwoners (2012).Het is gelegen aan het meer van Porovesi.

Iisalmi staat bekend om een aantal van haar gespecialiseerde bedrijven, een van hen is Olvi dat is het laatste grote onafhankelijke brouwerij in Finland .De andere Finse brouwerijen opgekocht door multinationale ondernemingen. Dit is ook het Genelec fabriek voorraad luidsprekers die worden gebruikt bij het ​​opnemen studies op een hoog niveau in de hele wereld. Het bedrijf Normet voorraad gereedschappen en machines die gebruikt worden in de mijnbouw en tunnelbouw tot een internationale markt.

Iisalmi heeft verschillende attracties voor toeristen te bieden heeft als Runni gezondheid en Neulatammi massagecentrum. Andere bezienswaardigheden zijn onder de lokale geschiedenis en cultuur. Er zijn vele wandelingen in de omgeving, en in de winter zijn er goede omstandigheden om te skiën. Niet ver weg is het natuurreservaat cijfers Kangas.

De meest bekende Iisalmi-based band is een humoristische country-rock band genaamd Halavatun Papat, ook wel “Damn Grandfathers”. De stad is de thuisbasis van Joonas Kokkonen, een van de meest wereldberoemde componist Finland na Sibelius.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven naar Iisalmi zijn Kuopio Airport, 80 km van het centrum van de stad.