Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Kokkola

Vind goedkope autoverhuur in Kokkola door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kokkola. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kokkola

Autohuur Kokkola

Auto huren Kokkola

Kokkola (Kokkola in het Zweeds) is een stad en gemeente in Finland. De stad is gelegen in West-Finland en is onderdeel van het Centraal Pohjanmaa regio met een bevolking van 46 714 (2012) inwoners.

Kokkola werd opgericht in 1620 door Gustav II Adolf. Oorspronkelijk was het een commerciële en scheepvaart, maar in de jaren 1900 de industrie zette zijn stempel op het bedrijf van de stad en schiep de aanzienlijke bevolkingsgroei. De stad is vandaag de dag een administratieve, culturele en economische centrum van Mellersta Ostrobothnia regio.

Kokkola is een tweetalige gemeente, en ongeveer een vijfde zijn Zweedstalige. Er is een veerverbinding naar de Skelleftehamn Zweden .De stad is anders de meest noordelijke gemeente in Finland met een aanzienlijk deel van de Zweedse speakers.

Een attractie in Kokkola is de oude Neristan met houten gebouwen in het centrum. Het is leuk om te ervaren te voet. Veel toeristen een boottocht met M / S Jenny naar de vuurtoren te bezoeken op het eiland Gedachten. Op Kaarlela Kirkonmäki streekmuseum kan men bekend zijn met lokale bouw gebruiken en tradities.

Een van de oudste gebouwen in de stad is de kerk van 1550, en in de zomer zijn er gratis concerten worden hier gehouden.Een ander historisch gebouw is Pedagogio, een school uit 1696. De aard museum Kieppi heeft de collecties van bijna alle Finse vogel-en zoogdiersoorten.

Badelandet VesiVeijari is een paradijs voor de hele familie met 12 verschillende zwembaden, glijbanen, jacuzzi’s, sauna’s mm. In de zomer is er ook een verwarmd buitenzwembad en een 80 m lange waterglijbaan.

Luchthaven Kokkola-Pietarsaari Airport ligt 19 km van het stadscentrum.