Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Kajaani

Vind goedkope autoverhuur in Kajaani door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kajaani. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kajaani

Autohuur Kajaani

Auto huren Kajaani

Kajaani (Kajaani) is een stad en gemeente in Finland .Het is gelegen aan de zuidzijde van het meer Ule Trask en is de belangrijkste stad in de provincie van Kainuu, gelegen in Finland verre oosten van het land. De stad heeft 37.941 inwoners (2012).

Kajaani is een universiteitsstad en de grote industrieën zijn houtzagerijen, hout en papierindustrie. Papierfabriek UPM Kymmene was de grootste particuliere werkgever in Kajaani vanaf de oprichting in 1907. Toen het werd gesloten in 2008 als gevolg van gebrek aan winstgevendheid en de hoge energiekosten, het voelde als een tijdperk in de geschiedenis van de stad was.

Kajaani Art Museum heeft een grote collectie van Finse hedendaagse kunst. Kajaani theater werd opgericht in 1969, is een van de meest gerespecteerde theaters in Finland en trekt zowel goede acteurs, regisseurs en publiek uit heel Finland. De meest opvallende jaarlijkse culturele evenementen is poëzie week en jazzfestival.

Een punt dat is de moeite waard is de ruïne van het kasteel gebouwd Kajaneborg 1604-19 en vernietigd door het Russen in 1716.

Kajaani Airport ligt op 13 km van het centrum van Kajaani.