Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Jyväskylä

Vind goedkope autoverhuur in Jyväskylä door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jyväskylä. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jyväskylä

Autohuur Jyväskylä

Auto huren Jyväskylä

Jyvaskyla Luchthaven (JYV) is een kleine luchthaven gelegen op 20 km ten noorden van de stad Jyväskylä in Centraal Finland .

Er zijn regelmatige vluchten van Jyvaskyla Airport op slechts naar Helsinki (Finncom Airlines). De exploitant van de luchthaven Echter, sommige chartervluchten (direct) – met inbegrip van naar Spanje, Griekenland , Turkije , Bulgarije en Thailand .

Vanaf het vliegveld naar het centrum van Jyväskylä, kan men kiezen tussen een bus of taxi. Als u een auto wilt huren, zijn er verschillende mogelijkheden binnen de luchthaven, omdat een aantal van de grote internationale verhuurbedrijven hebben kantoren hier te huren (Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Budget).

De terminal is het restaurant – en dat is twee uur voor elk vertrek-en conferentie-kantoorfaciliteiten. Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. De dichtstbijzijnde is 4-sterren spa Hotel Peurunka en het wat makkelijker Hotel Vuolake, zowel in Laukaa (14 km van Jyvaskyla Luchthaven).