Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Helsinki Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Helsinki Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Helsinki Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Helsinki Luchthaven

Autohuur Helsinki Luchthaven

Auto huren Helsinki Luchthaven

Helsinki-Vantaa Airport (HEL) ligt op 17 km ten noorden van Helsinki .Er zijn goede busverbindingen tussen de luchthaven en Helsinki, en er zijn bussen naar andere steden. De vijf autoverhuurbedrijven die hun service Sixt, Avis, Budget, Europcar en Hertz bieden. Ze bevinden zich in de gang tussen de terminals 1 en 2

De luchthaven heeft 130 bestemmingen, waardoor het de luchthaven in Noord-Europa waar de op een na hoogste aantal bestemmingen op de kaart heeft. Zo zijn er dagelijkse vluchten naar 10 verschillende steden in Azië.

14.865.871 passagiers bezocht Helsinki Airport in 2011, is het de vierde grootste luchthaven in de Noordse landen en de grootste in Finland .Het heeft twee terminals ongeveer 250 meter afstand van elkaar gelegen, werd terminal luchthaven vertrekken buiten het Schengengebied gerenoveerd in 2009. Aanvankelijk was de luchthaven werd gebouwd voor de Olympische Zomerspelen in 1952.

Helsinki Airport heeft een breed scala aan cafes, restaurants en bars. Hier is duty-free shop en anders goede winkels, waaronder een Marimekko winkel. Overige voorzieningen zijn een gratis draadloze internetverbinding, een speeltuin, VIP-kamers, congres en bezoeker.

Hotel GLO Helsinki Airport bevindt zich in Terminal 2 en de grotere Hilton Helsinki Airport ligt op 100 meter van de terminal. De Finse luchtvaartmuseum ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven gåtid gelegen, het heeft simulatoren voor degenen die willen om de praktijk als een pilot.