Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Filippijnen

Vind goedkope autoverhuur in Filippijnen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Filippijnen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Filippijnen

Autohuur Filippijnen

Auto huren Filippijnen

Filippijnen is een øyrepublikk in Zuidoost-Azië, dat bestaat uit 11 grote eilanden en meer dan 7.000 kleinere eilanden. Een populatie van 92.337.852 (2011) inwoners is het een van de meest bevolkte land van Azië, en de bevolkingsgroei is ook hoog.Filippijnen grenzend Indonesië in het zuiden, Singapore, Maleisië, Vietnam en Cambodja in het westen, China , Hong Kong en Taiwan in het zuiden.In het oosten is de Filippijnse Zee, in het westen van de Zuid-Chinese Zee en de Zuid-Celebeshavet. De grootste eilanden zijn Luzon in het noorden en Mindanao in het zuiden. Meer dan een derde van de bevolking leeft in Luzon en het is hier dat de hoofdstad Manila gelegen.

Het land was een Spaanse kolonie 1521/98 en daarna Amerikaanse kolonie tot 1946. Het is met Oost-Timor en Zuid-Korea een van de drie Aziatische landen met het christendom als dominante religie

In de jaren 1960, de Filippijnen was de tweede rijkste land in Azië na Japan. Twee decennia onder het bewind Ferdinand Marcos ‘in belangrijke mate bijgedragen aan het land heeft niet verder ontwikkeld met de andere Zuidoost-Aziatische landen. Ferdinand Marcos aan de macht kwam in 1965 en regeerde het land als een dictatuur, totdat hij werd afgezet in een staatsgreep in 1986. De meer dan 1000 paar schoenen die werden gevonden na Ferdinand Marcos vrouw Imelda nadat ze in ballingschap ging, staat als een bewijs van de luxe leven dat ze hadden. In 1970 – en 1980-jaar stijging van de verschillen tussen de rijkste en de armste veel sneller dan andere landen in de regio, en het probleem van de armoede is nu zeer ernstig. De bevolking is zeer complex en heterogeen t met een verscheidenheid aan etnische groepen, de meeste zijn van Maleise afkomst. In totaal zo’n 80 etno-linguïstische groepen.

Het klimaat is tropisch, en maart tot mei zijn de heetste maanden. Het regenseizoen duurt van juni tot oktober. Met duizenden eilanden de Filippijnen heeft een veel te bieden. Boracay en Malapascua zijn slechts twee van verschillende eilanden bekend om zijn mooie witte stranden. Camarines Sur heeft een watersportcentrum, mooie koraalriffen en stranden met zowel witte als zwarte zand. Bacolod staat bekend als een stad van de glimlach als gevolg van een jaarlijkse masker festival. Zamboanga heeft een reputatie van “een Latijnse stad in Azië” en interessant vanwege de historische monumenten, kerken en moskeeën.

De belangrijkste luchthaven is Ninoy Aquino International Airport in Manilla .Er zijn ook internationale luchthavens Cebu, Clark Freeport Zone, Angeles, Davao, Kalibo, Laoag, Manilla en Zamboanga.