Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Fiji

Vind goedkope autoverhuur in Fiji door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Fiji. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Fiji

Autohuur Fiji

Auto huren Fiji

Fiji is een archipel van meer dan 300 eilandjes verspreid over een gebied van ca. 500 000 vierkante kilometer. Iets meer dan 100 van de eilanden zijn permanent bewoond door de 944 700 (2009) inwoners.Fiji bevindt zich op 2000 km ten noorden van Nieuw-Zeeland, ten oosten van Vanuatu, ten westen van Tonga en ten zuiden van Tuvalu. De grootste eilanden zijn Viti Levu en Vanua Levu, en het kapitaal is Suva. Het land is de dichtstbevolkte stad van de eilandstaten in de Stille Oceaan. De officiële talen zijn Engels, Fiji en Fiji Hindi.

De bevolking bestaat uit ongeveer 50% fijianere (Melanesian / Polynesische) en 45% Indiërs. Politieke verschillen tussen de twee etnische groepen te signaleren politieke leven.

De eerste bewoners van Fiji aangekomen uit Zuid-Oost-Azië, lang voordat de eilanden werden ontdekt door Europese ontdekkingsreizigers. De Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman was de eerste Europeaan die naar Fiji kwam in het midden van de jaren 1600. Eilanden een Britse kolonie was tussen 1874 en 1970. Na Fiji onafhankelijk werd democratisch bestuur is onderbroken door een aantal militaire staatsgreep. Rassendiscriminatie, politieke onrust en militaire staatsgreep is een hardnekkig probleem in Fiji.

De grootste eilanden zijn van vulkanische oorsprong, zijn veel van de kleinere zijn plat koraaleilanden. Fiji heeft een tropisch zeeklimaat en zuidoosten passaatwinden lijkt matigen in de vochtige hitte.

Toerisme en uitvoer van suiker en vis zijn belangrijke industrieën Fiji. De toeristische sector goed voor ongeveer 30 procent van het BBP. Fiji-eilanden heeft een zeer mooi en gevarieerd landschap met witte, idyllische stranden, koraalriffen, tropische regenwouden en bergketens. Fiji is een paradijs voor liefhebbers van duiken en watersporten. Bouma National Park met een betoverend regenwoud en een indrukwekkend wildleven is een bezoek waard. Yasawa Islands zijn kleine vulkanische eilanden met kleurrijke koraalriffen.

Fiji is gelegen aan de belangrijkste route tussen Noord-Amerika en Australië, en is de belangrijkste communicatiecentrum in het zuidwesten Stille Oceaan. De internationale luchthaven Nadi International Airport aan de westkust van het eiland Viti Levu gebruikt als tussenstation voor routes vanuit Verenigde Staten en Australië / Nieuw-Zeeland , en is de belangrijkste luchthaven.Er zijn ook internationale vluchten van de luchthaven in de hoofdstad Suva.

Destinasjoner