Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Engeland

Vind goedkope autoverhuur in Engeland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Engeland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Engeland

Autohuur Engeland

Auto huren Engeland

Engeland is in het meest zuidelijke deel van het eiland Groot-Brittannië, en heeft 51,4 miljoen inwoners (2008). Engeland grenst in het noorden door Schotland, in het westen door de Atlantische Oceaan, Wales en de Ierse Zee in het zuiden tot het Engels Kanaal en de Noordzee in het oosten.Het land is de grootste en meest bevolkte deel van het Verenigd Koninkrijk.

Het grootste deel van Engeland bestaat uit laagland, maar in het noordwesten, bergachtige “Cumbrian Mountains”. Het gebied is ook bekend als het Lake District en is beroemd om zijn prachtige landschap met een aantal pieken van meer dan 900 meter en meren. Ook de hoogste berg van Engeland – Scafell Pike – die 978 m meet

Engeland hebben over het algemeen een mild klimaat, en vaak een wisselende weersomstandigheden met een hoge luchtvochtigheid. Het land is verdeeld in zeven stedelijke regio’s, waar de grootste is Greater Londen, West Midlands (in de stad Birmingham ), Greater Manchester en West Yorkshire (rond Leeds ).

De hoofdstad van Engeland is de multiculturele wereld metropool van Londen, dat is het grootste stedelijke gebied in het Verenigd Koninkrijk. Londen heeft 7,8 miljoen inwoners (14 miljoen in het grootstedelijk gebied), en heeft tal van toeristische attracties. Hier is voor elk wat wils, of het nu winkels, musea, uitgaan, kunst exposities en historische informatie op de top van uw verlanglijstje. Londen heeft ook een wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals Big Ben, de Tower Bridge, Westminster Abbey, Londen Eye en Buckingham Palace.

Naast de hoofdstad Londen, Engeland is beroemd om zijn vele pubs, het prachtige landschap van het Engels landhuizen, universiteitssteden Oxford en Cambridge en de badplaats Brighton.

De drie grootste en drukste luchthavens in Engeland is Londen Heathrow Airport, Londen Gatwick Airport en Londen Stansted Airport .