Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Ecuador

Vind goedkope autoverhuur in Ecuador door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ecuador. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ecuador

Autohuur Ecuador

Auto huren Ecuador

Ecuador is gelegen ten noordwesten van Zuid-Amerika op de evenaar, en omvat ook de Galapagos Eilanden in de Stille Oceaan. Het kleine land grenst aan Colombia en Peru en heeft kustlijn met uitzicht op de Stille Oceaan. De officiële taal is Spaans, maar het wordt gesproken door meer inheemse taal Quichua en Shuar. De hoofdstad is Quito .De bevolking van Ecuador is 15 223680 (2011) inwoners.

Ecuador is een bergachtig land waar de Andes het land doorsnijdt met twee parallelle bergketens. Geografisch en klimatologisch het land is drieledig in een warme kustgebied, een milde hoogland en een natte en warme regen. Het landschap ten oosten van de Andes heeft grote gebieden tropische jungle of de Amazone behoort. De vernietiging van het regenwoud is een groot probleem, en tot in 1990 Ecuador zal hebben verloren 30 procent van het oorspronkelijke bos. Het heeft ook geleid tot woestijnvorming. Maar de nieuwe grondwet van 2008 is een van de eerste in de wereld om de rechten van de natuur te herkennen.

Ecuador is een land rijk aan natuurlijke hulpbronnen, in het bijzonder de olieproductie is belangrijk. Het klimaat biedt uitstekende voorwaarden voor de landbouw in de laaglanden in het westen loopt een op export gerichte productie van bananen, koffie, cacao en garnalen. Het land is ’s werelds grootste bananenexporteur.

Galapagos-eilanden gelegen in de Stille Oceaan van het vasteland staat bekend om zijn unieke soorten, en is een UNESCO World Heritage Site. De eilanden zijn een magneet voor toeristen. De meeste boten vertrekken vanaf Guayaquil is grootste stad in Ecuador en de haven. De hoofdstad Quito was een belangrijke stad van het Inca-rijk en later de koloniale macht. Het werd gebouwd op de ruïnes van het Inca-rijk en heeft een rijke pre-Columbiaanse geschiedenis. Het kwam op de UNESCO World Heritage List in 1970 voor het hebben van de best bewaard gebleven oude stad in Latijns-Amerika. Een andere trekpleister is de vele mooie stranden aan de Pacifische kust, waar men kan eten en onderdak te krijgen tegen een goedkope prijs.

De bevolking van Ecuador wordt gekenmerkt door etnische diversiteit, bestaande uit inheemse volkeren en afstammelingen van de Spanjaarden en Afrikaanse slaven. Het is bloeiende hoge cultuur in Ecuador al in f de 3000’skr. Ecuador was in de jaren 1400 het noordelijke deel van de oude Inca-rijk. De Spanjaarden arriveerden in 1534, en maakte een einde aan de machtige Incarijk. Ecuador werd onafhankelijk in 1830.

De grootste luchthaven is de hoofdstad en het Mariscal Sucre International Airport. Jose Joaquín de Olmedo International Airport in Guayaquil is de tweede grootste en de derde en Mariscal Lamar Airport in Cuenca.

Destinasjoner