Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Denemarken

Vind goedkope autoverhuur in Denemarken door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Denemarken. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Denemarken

Autohuur Denemarken

Auto huren Denemarken

Denemarken is gevestigd in Noord-Europa, en is onderdeel van Scandinavië. Het land is ook – samen met Noorwegen en Zweden – Het geografische gebied in Scandinavië.De bevolking is op ruim 5,6 miljoen (2010).

Denemarken grenst aan Duitsland naar het zuiden, en heeft ook kustlijn aan de Noordzee, het Skagerrak, het Kattegat en de Oostzee.In aanvulling op het schiereiland Jutland, het land bestaat uit een aantal grote en kleine eilanden, Zeeland is het grootste. Waar is de hoofdstad van Kopenhagen, met voorsteden heeft ongeveer 1,2 mill.innb. Andere grote steden in Denemarken is Aarhus, Aalborg en Esbjerg (alle in Jutland) en Odense op eiland Fyn.

De grootste en bekendste eilanden zijn anders Funen, Lolland, Falster en Bornholm. Dit laatste is Oostzee – uit Skåne in Zweden en Duitsland / Polen .Natuur in Denemarken bestaat voornamelijk uit een relatief vlakke helling landschap – met duinen langs een groot deel van de kust.

Het Koninkrijk Denemarken bevat ook Groenland en de Faeröer-eilanden, beide met een zekere mate van autonomie.

Een van de belangrijkste toeristische attracties in Denemarken zijn verschillende grote pretparken, openluchtmusea en Castle. Veel van de kastelen zijn geschikt voor huisvesting. Anders, stranden, vooral langs de westkust van Jutland, erg populair.

De belangrijkste luchthaven van Denemarken is Kopenhagen Airport – Kastrup, gelegen op Amager net buiten kapitaal. Het is ook de grootste luchthaven.