Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren De Verenigde Arabische Emiraten

Vind goedkope autoverhuur in De Verenigde Arabische Emiraten door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in De Verenigde Arabische Emiraten. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

De Verenigde Arabische Emiraten

Autohuur De Verenigde Arabische Emiraten

Auto huren De Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten – die samen bijna 5 miljoen inwoners (2010) – gelegen op het Arabisch schiereiland, in het zuidelijke deel van de Arabische Golf.Het is een federale republiek bestaande uit 7 kleinere eenheden (Emirates). De meest bekende van deze is Dubai en Abu Dhabi , waar de twee grootste steden (met dezelfde naam als de emiraten) zich bevindt.Abu Dhabi (860 000 inwoners) is de hoofdstad en Dubai (2,1 miljoen inwoners) is de grootste stad.

De officiële taal is Arabisch, en 97% van de inwoners is moslim.

Het landschap wordt gedomineerd door woestijn en zandduinen – en het klimaat is zeer droog en warm. De kustlijn is bijna 650 km, en vele plaatsen hebben grote stranden.

De Verenigde Arabische Emiraten is een van de meest welvarende landen van de wereld, en de meeste van de rijkdom is gebaseerd op een uitgebreide olie-export. Het land heeft in de afgelopen jaren had ook aanzienlijke inkomsten uit het groeiende toerisme.

Een van de belangrijkste toeristische attracties in de Verenigde Arabische Emiraten zijn de luxe stranden en winkels. Het land heeft zwaar geïnvesteerd in diverse vormen van luxe toerisme.

De belangrijkste luchthaven van het land, internationale luchthaven van Dubai, ligt net buiten de stad Dubai – en een nieuwe, grote internationale luchthaven is in aanbouw in de haven van Jebel Ali (gepland voor 2017).