Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Larnaca

Vind goedkope autoverhuur in Larnaca door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Larnaca. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Larnaca

Autohuur Larnaca

Auto huren Larnaca

De havenstad Larnaca ligt ten zuidoosten van het eiland Cyprus in de Middellandse Zee, en heeft ongeveer 72.000 inwoners (2010).Larnaca is een populaire toeristische bestemming en ontvangt miljoenen bezoekers per jaar. De meeste toeristen komen voor zon en strand vakantie naar Larnaca, en de stad heeft prachtige stranden.

Larnaca heeft een aantal historische gebouwen en ruïnes en Lazarus kerk van 900’s zijn een belangrijke toeristische attractie. Het is ook “Larnaca Castle” – een Ottomaans fort uit de jaren 1600. Het fort houdt vandaag een middeleeuws museum, twee archeologische musea, een natuurhistorisch museum en een paleontologische museum – waar dergelijke ziet een tentoonstelling van dinosaurus.

Ongeveer 5 km ten zuidwesten van het stadscentrum Hala Sultan moskee uit 1816, dat is ook een populaire bezienswaardigheden. De moskee wordt beschouwd als een van de belangrijkste heiligdommen van de islam.

De stad heeft ook vele kunstgalerieën, een antiek museum en een theater.

Larnaca heeft een levendig nachtleven met bars, pubs en clubs, en in de oude stad zijn ook leuke taverna’s en winkeltjes. Veel toeristen willen de boulevard van Larnaca, waar er verschillende restaurants, cafes en winkels lopen.

Larnaca International Airport ligt 6 km ten zuidwesten van de stad.