Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Cyprus

Vind goedkope autoverhuur in Cyprus door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Cyprus. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Cyprus

Autohuur Cyprus

Auto huren Cyprus

Cyprus is het derde grootste eiland van de Middellandse Zee (na de Italiaanse eilanden Sicilië en Sardinië). Het ligt ongeveer 75 km ten zuiden van de Turkije – En is een twee-staten-.De twee zuidelijke tweederde van het eiland is de Republiek Cyprus, die in principe internationaal wordt erkend als een autoriteit op het eiland. Republiek van Noord-Cyprus, het meest noordelijke derde, wordt alleen door Turkije erkend. De grens loopt door het centrum van Nicosia, de hoofdstad van beide republieken. Er zijn ongeveer 800.000 inwoners in het zuidelijke deel van Cyprus en 200 000 in het noordelijke deel.

De hoofdstad Nicosia heeft een totale bevolking van ongeveer 360 000

Andere belangrijke steden zijn Limassol en Larnaca , beide gelegen ten zuiden van het eiland.Er zijn een aantal mooie stranden, en deze steden – vooral Larnaca – zijn populaire bestemming voor buitenlandse toeristen. Het mediterrane klimaat van het eiland, met warme zomers en milde winters maken van gunstige voorwaarden voor zon-en strandvakantie.

De officiële talen van Cyprus zijn Grieks en Turks in het zuiden naar het noorden, maar Engels wordt ook begrepen door de meeste.

Cyprus wordt gedomineerd door twee grote bergketens, Troodos en Kyrenia. De hoogste top, de berg Olympus, stijgt 1952 meter boven de zeespiegel. Tussen deze bergketens zijn de laagvlakten.

De grootste luchthaven van Cyprus is Larnaca International Airport, gelegen op een paar kilometer buiten de stad Larnaca .Ook de op een na grootste, internationale luchthaven van Paphos, heeft veel verkeer.