Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Canada

Vind goedkope autoverhuur in Canada door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Canada. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Canada

Autohuur Canada

Auto huren Canada

Canada is – met uitzondering van Alaska – het noordelijke deel van het Noord-Amerikaanse continent.In het gebied is ’s werelds op een na grootste land (bijna 10 miljoen km2) – terwijl de bevolking is ongeveer 33 miljoen (2010), wat betekent dat mensen in vele delen van het land relatief leven verspreid. Canada is administratief verdeeld in 10 provincies en 3 territoria.

De hoofdstad is Ottawa (ca.825 000 inwoners), maar meer steden zijn groter – met inbegrip van Toronto (de grootste), Montreal en Calgary .Andere belangrijke steden zijn Quebec en Vancouver .

Canada is een tweetalig land, waar ongeveer 62% van de bevolking Engels als hun moedertaal, terwijl ca. 25% spreekt Frans. De rest spreekt een van de vele talen van minderheden. Frans is overheersend in de provincie Quebec.

Ten noorden van het land zijn er een aantal grote eilanden, en wanneer de kust rond deze en voegt kust van het vasteland Canada is het land de totale kustlijn van bijna 100 000 km.Dit komt overeen met bijna 2,5 maal de aarde omtrek aan de evenaar. Een groot deel van het land is anders gedekt door meren en bossen.

Ten westen van het land, vinden we de machtige bergen Rocky Mountains (die ten zuiden gaat door de Verenigde Staten ), en de moderne skigebieden hier behoren tot de meest populaire toeristische attracties van Canada.Zo niet, kan het land bieden een aantal prachtige nationale parken. Een aantal van deze zijn op de UNESCO World Heritage List.

Grootste luchthaven van Canada en de belangrijkste luchthaven is Toronto Pearson International Airport .Anders, de grote internationale luchthavens ook Vancouver en Calgary .