Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Brazilië

Vind goedkope autoverhuur in Brazilië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brazilië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brazilië

Autohuur Brazilië

Auto huren Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika – zowel in termen van bevolking (ongeveer 200 miljoen euro in 2010) en in het gebied (8,5 miljoen km2). In de hoofdstad Brasília is de thuisbasis van ongeveer 2,3 miljoen mensen, maar er zijn verschillende steden die groter zijn, met inbegrip van Sao Paulo (11 miljoen) en Rio de Janeiro (6,1 miljoen euro).De officiële taal is Portugees. Brazilië grenst aan de volgende landen: Argentinië, Colombia, Bolivia, Peru , Paraguay, Uruguay , Venezuela , Suriname, Guyana en Frans Guyana.

Brazilië is rijk aan natuurlijke hulpbronnen, en in het noorden gedomineerd door grote regenwouden, terwijl het zuiden en oosten zijn verschillende grote bergketens. Het land heeft de hoogste berg is de Pico da Neblina die 2994 meter uittorent boven de zeespiegel. Verschillende van de grootste van het continent rivieren in Brazilië. Rainforest gebied wordt doorsneden door ’s werelds meest waterrijke rivier Amazonas – terwijl de Paraná stroomt uit de bergen naar het zuiden en naar het naburige Paraguay en Argentinië .

In verband met de Paraná vinden de machtige Iguacu Falls, die deel uitmaakt van de belangrijkste van het land attractie – Iguacu National Park. Het blijft in Argentinië (en eenheden waar Iguazu). Dit nationale park, zowel de Braziliaanse en Argentijnse kant – een UNESCO World Heritage Site.

Brazilië wordt beschouwd, met name vanwege de rijke natuurlijke hulpbronnen en ruim aanbod van arbeid, als het toonaangevende land in Zuid-Amerika in economische zin.

De belangrijkste luchthaven in Brazilië is Rio de Janeiro (Galeão), terwijl de tweede grootste is de luchthaven Congonhas in Sao Paolo .