Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Leuven

Vind goedkope autoverhuur in Leuven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Leuven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Leuven

Autohuur Leuven

Auto huren Leuven

Leuven is gelegen in België, en is de hoofdstad van de provincie Vlaams-Brabant.De stad is gelegen in het Nederlandse taalgebied van Vlaanderen – door de rivier de Dijle – en heeft ongeveer 95.000 inwoners (2010).

Leuven is misschien het best bekend voor de huisvesting van de historische brouwerij Artois – producerende bier “Stella Artois”. Dit is de 5e grootste merk in de wereld en wordt verkocht in meer dan 80 landen.

Anders Leuven bekend om zijn historische binnenstad met zijn prachtige architectuur uit de Middeleeuwen. Square “Grote Markt” wordt grotendeels bewaard gebleven als het eruit zag in de jaren 1300, en het hele gebied is als een openlucht museum. Hier ziet u “Statshuis” – stadhuis uit de jaren 1400 in de laat-gotische flamboyante stijl, waarvan de gevel is versierd met beelden uit de jaren 1800.

Andere populaire toeristische attracties in Leuven zijn Universiteit van 1425 – dat is de oudste, van België de imposante St. Peter’s Basiliek uit de jaren 1400 in de gotische stijl en plein “Oude Markt” – een levendig plein met restaurants, schilderachtige cafes, winkels en pubs.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Brussels Airport – Zaventem, dat ligt 26 mijl ten westen van Leuven.