Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Gent

Vind goedkope autoverhuur in Gent door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Gent. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Gent

Autohuur Gent

Auto huren Gent

Gent ligt in het noordwesten van België, en is de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen.De stad heeft ongeveer 243.000 inwoners (2010), gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Schelde en Verhuur. Ondanks Gent is een binnenzee, de verbinding met de Noordzee door middel van Gent Terneuzenkanalen. De haven van Gent – gelegen ten noorden van de stad – is de 3e grootste in België.

Gent is een prachtige stad met zijn intacte middeleeuwse architectuur en stadsbeeld wordt gekenmerkt door talrijke grachten, smalle straatjes en historische gebouwen. Daarnaast heeft de stad een aantal musea, galeries, theaters en operahuizen.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties in Gent zijn de gotische Sint-Baafskathedraal uit de jaren 1500, Nikolaus kerk met romaanse portaal van de jaren 1200 en Belfort toren uit de jaren 1300.

De stad is ook bekend om de vele festivals die populair zijn voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Een van hen is de grote bloem festival “Gentse Flora Lien”, die wordt gehouden om de 5 jaren. De volgende keer dat deze wordt gehouden in 2015.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Brussels Airport – Zaventem, gelegen 67 km ten zuidoosten van Gent.