Vergelijk prijzen van meer dan 1500 autoverhuurbedrijven in meer dan
60 000 vestingen

billeie3

Gegarandeerde lage prijzen voor huurauto’s

We vergelijken meer dan 1500 autoverhuurbedrijven wat lage prijzen verzekert

Geen verborgen kosten of heffingen

Wanneer u gebruikt maakt van ons zijn er geen verborgen of creditcard kosten

Klantenservice 24/7

Onze klantenservice is altijd operationeel, we sluiten nooit af

Onbeperkt aantal kilometers

Als u gebruikt maakt van ons zijn verzekering en een onbeperkt aantal kilometers altijd inbegrepen

Auto huren Brussels South Charleroi Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Brussels South Charleroi Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Autoverhuur24.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brussels South Charleroi Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brussels South Charleroi Luchthaven

Autohuur Brussels South Charleroi Luchthaven

Auto huren Brussels South Charleroi Luchthaven

Brussels South Charleroi Airport (CRN) ligt 46 km ten zuiden van Brussel, dicht bij de snelwegen A54 en E42. Er rijden regelmatig bussen tussen Brussel en de luchthaven en shuttle bussen naar andere steden.Verschillende auto bedrijven bieden hun diensten op de luchthaven, het is Hertz, Sixt, Europcar, Budget en Avis.

6,5 miljoen passagiers een bezoek aan Brussel Zuid Charleroi Airport in 2012, een stijging van 10 procent ten opzichte van het jaar ervoor. In 2012, kreeg de prijs voor de beste low cost luchthaven na Londen Stansted Airport en Luton Airport door skytrax.com.Het is low cost luchtvaartmaatschappij Ryanair is de belangrijkste onderneming, vliegt naar meer dan 70 verschillende locaties in Europa. Een paar van de Belgische vliegscholen hebben ook hun hoofdkwartier op de luchthaven.

De luchthaven heeft een breed scala van duty-free winkels, cafes, restaurants en snackbars. Het heeft ook draadloos internet (niet gratis), ATM, massagestoelen, agent en tankstation. Er zijn verschillende hotels in de buurt, een van hen is de nieuwe Best Western Aero 44 Hotel 1 km afstand.